=Taky básník

=Taky básník

Anotace: a píše a píše a píše

 

Básník…

 

 ~~~~~~~~~~~~

 Psal básně

 o jaru o létu o zimě

 když si je čtu

 tak někdy mrazí mne,

 potom psal verše o milování

 o lásce ale i o zklamáni,

 o smutku o pláči o samotě.

 Jí ale neřekl ta slova

 .."miluji tě"..

 

 Ona je smutná

 a pláče do peřin

 jen si tak šeptává

 tomu nevěřím,

 vždyť v jiných básních

 se rýmuje

 že milý svoji milou

 vroucně miluje.

 

 A tak si mu sedne do klína

 on vidí,

 vadneš mi jako květina

 honem ji políbí,po tváři hladí

 oba se cítí

 zas úžasně mladí.

 Teď jeho básně jsou plné něhy

 když píše o jaru

 pukají ledy,

 ta jeho láska už velká je

 ona ho má ráda

 a on miluje…♥

~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~

Autor Květka Š., 01.03.2013
Přečteno 401x
Tipy 14
Poslední tipující: Doradan, Teop, Joe Vai, střelkyně1, Jiná, Jarka, Robin Marnolli, Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě že to tak hezky dopadlo...:))

02.03.2013 17:46:34 | střelkyně1

krásná, kéž by to tak bylo i ve skutečnosti...

02.03.2013 12:03:18 | Jiná

moc hezké květko, ty to prostě umíš:-)
RM.

01.03.2013 23:19:32 | Robin Marnolli

ta první strofa je sama o sobě básní :)

01.03.2013 22:27:43 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí