Životní role žen

Životní role žen

Anotace: Tak už to je zařízené,odpočinek dopřát ženě!

Krok,sun,krok.
To nejsou taneční kreace,
být ženou v domácnosti
není žádná legrace.
Kráčím za rodinou s odstupem,
zase se táhnu s nákupem.

¨=¨

Pot ve tváři,život lopotný,
celý den stojím u plotny.
Mezitím s dětmi úkoly,
připravit věci do školy,
chlapovi připravit svačinu
a hurá...založit na "čínu".
Řekneš si,koloběh života?
Kdepak!Nekonečná lopota!

¨=¨

Nádobí v kuchyni řinčí,
v pokoji vysavač hučí,
po dětech uklízet svinčík,
má duše po lásce skučí.
Těším se,až bude se vším ámen,
zasloužený odpočinek trávit,
však srdce budu mít jak kámen
a v soukolí stržený závit!
Autor Lucisska, 02.03.2013
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Bakchus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí