Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Automatický text

Obláček prachu zvedá se venku,
čekáš snad na milenku?
Psal jsi jí, to nepopřeš,
že vznikl cit – nezapřeš.

Každý pohled čtu v očích tvých,
chci tě, říkáš, když otvíráš ústa,
však najednou pusto, prázdno, místo toho místa.

Bolest, zmatek, v srdci žal,
co jen si to namlouvám.

Vše přejde a zmizí v zapomnění,
není však lehké probouzení.

Myšlenky letí a dál se kutálí,
k tobě však ne – letí tam, kdesi do dáli.

…zkus natáhnout ruku a chytit tu mou,
ať alespoň vím, že mám zapomenout…
Autor LOMI, 02.03.2013
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí