Bolavá

Bolavá

Anotace: bolavá

Rána ve vteřině

ticho se hledá

jen na hladině

proměnu které

jsou bez vteřiny

bez kouska studu

tělo si říká

procitne

nechladne....

koho jen vyhledá

samota bez nadějí

která se nahle zvedá

je bledá

bolavá....

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.03.2013
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí