Největší dar.

Největší dar.

Anotace: ...............

Sbírka: Chvílka čtení

Největší dar co můžem si dát,
navzájem že věrně budem se milovat,
ty mně a já zase tebe,
láskou co sahá až po samé nebe.

Po nebe co na něm je stříbrný měsíček,
jediný svědek našich sladkých hubiček,
koukal se na nás, skrz v pokoji okénko,
jak držím tě v objetí,má drahá panenko.

Koukal se na nás do naši ložnice.
Co si já přeji ze všeho nejvíce?
Být stále blizoučko u tebe,
než si nás Bůh vezme do nebe.
Autor jozífek, 02.03.2013
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí