Ach, ubohá Curiosity

Ach, ubohá Curiosity

Anotace: ...

Ach, ubohá Curiosity...
Nejvzdálenější otrokyně...

Tvá daleká pouť byla jednosměrná cesta,
jednosměrná cesta bez návratu...
Teď už jen smíš kam ti poručí,
a každý tvůj krok sledují tisíce očí.

I kdybys žízeň měla,
vody se nedočkáš.
Země tak vzdálená, téměř ji nevidíš.
Jen její hlas můžeš vnímat.

Údělem tvým je tvrdá práce
až do smrti, do smrti v osamění.
Ostatky tvé nikdo nepohřbí
a navěky zůstanou na rudé planetě.

Ach, ubohá Curiosity...
Nejvzdálenější otrokyně.

Autor Truckle, 04.03.2013
Přečteno 695x
Tipy 2
Poslední tipující: Adrilus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(5.3.2013) Hlavní počítač sondy Curiosity má od včerejška poškozenou paměť působením kosmického záření, takže ji řídí počítač záložní. Tak doufám, že neumře moc brzo... :-(

07.03.2013 11:03:11 | Truckle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí