Chléb a máslo

Chléb a máslo

Anotace: ...

Chléb s máslem dostal jsem,
je to boží dar,
však kousek salámu
k chlebu bych si dal.
Uherák,lovečák,
v tom je přeci síla,
nebude salám?
Stačí kousek sýra!
Eidam,niva,hermelín,
je mi jedno,který sním.
Že není sýr?Jaképak cavyky
na chleba namažte kousek paštiky.
Játrovka,čajovka,
na to mám chuť,
ten chleba spolykám,
pak buď jak buď.
Paštika došla?
Pak buďme rádi
za trochu marmelády.
Ani ta není?
Nu což,chléb sním jen tak.
Ten však zmizel,
mne trefí šlak!
Když moje obžerství po něčem páslo,
přiběhl kocour a olízal máslo.
Chléb spadl na zem,teď leží v prachu,
v duchu si vynadám,jsi v háji,brachu!

Z domu se vytratím rychle a tiše,
by nikdo neslyšel,jak kručí mi v břiše.
Na tomto příběhu se dostává rady:
Sněz vše,co dostaneš,sic pojdeš hlady.
Autor Bakchus, 05.03.2013
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucisska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí