jen ty ....

jen ty ....

Anotace: uvadají

Myšlenky slepé,lásku si brání

včerejšek to nepřizná

je krásná princezna

to se ochrání....

slova si krasně bezcitně lžou

jen do tmy se propadají

vím že takové jsou

Jen ty růže uvadají.....

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.03.2013
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí