Online jazyky.

Online jazyky.

Anotace: .......................!

Sedím a k nohám se kocourek mi vine,
přemýšlím,proč jeho řeči my nerozumíme?
Pak ale řeknu si že to tak musí být,
je přeci jiný tvor,
však člověk s člověkem by se měl domluvit.

Vždyt' jsme jen jeden druh,
přesto ve světě se každý jinému mateřskému učíme,
snad to tak zařídil sám Bůh,
dal nám jich ale pár, kterými se snáze domluvíme.

Těžké a zdlouhavé je chtít se sám je naučit,
co takhle online jazyky na fb využít?
S námi to zvládne snad každý z vás,
pak může do světa vypravit se snáz.

Připoj se na:www.onlinejazyky.cz,
poznáš sám za krátko,
že i ty s lidmi ve světě
si snáze budeš rozumět.
Autor jozífek, 06.03.2013
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková nenápadná reklama :D

06.03.2013 09:19:57 | Hagrid

no ono to bylo zadání,jen jsem se o to podělil.

06.03.2013 10:18:04 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí