Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: jedna lehce teatrální deprese

Na rozloučenou

 

Jak mi teskno jest

Život vzít si mě napadá

A působí mi bolest

Slunce, co za obzor zapadá

 

Zlá myšlenka se vkrádá

Peklo otvírá své brány

Krutou daň si osud žádá

Posly jsou mu černé vrány

 

Smysl bytí pozbyl smyslu

Pocit touhy odešel

Není zbytí, dost výmyslů

No… tak abych šel

 

 

Dne 14. 2. 2011

 

Autor Junnek, 06.03.2013
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí