Únik ke hře

Únik ke hře

Anotace: .

Přemýšlela jsem

co vlastně cítím

a čím jsi mi blízký.

Když utíkám před světem

kvapem opouštím

chci utéct i před tebou

a hlavně přede mnou.

 

Tak jsem vyplivla svoje srdce

zdrcený, poražený u řeky..

nad ránem na chodníku z asfaltu.

Jenomže tys ho sebral za rozbřesku

A dlouho sis ho prohlížel

a přehazoval

 

z nálady do nálady

ze dne na den

z noci na noc

z baru do baru

 

Ale proč?

Láska je ostrá břitva a duše z ní jen krvácí

když stejně trávím noci sama

měls ho nechat ležet

a šlápnout na něj rovnou.

 

Co cítím?

Strach že neuteču.

Autor Fiši, 06.03.2013
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, Danger, kudlankaW, Akrij8, Miriska, poeta, Joe Vai, LadyElis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez lásky nejde žít a bez bolesti milovat.
Snad najdeš toho pravého.

11.03.2013 15:09:51 | Danger

Možná jednou...
Děkuju. :)

11.03.2013 20:04:08 | Fiši

Neutíkej, láska dokáže i pohladit.

07.03.2013 22:23:24 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí