Absurdistán

Absurdistán

Anotace: ...

Levou botu na nohu pravou,
o ruku požádat paní vdanou.
mřenku označit za rybu dravou,
vítat slovy:Na shledanou.
Hlubinná těžba na povrchu,
úprava ocele zastudena,
před prací umýt se,dát si sprchu.
V rodině pracuje pouze žena,
pokud však nevede život čestný,
když ano,pak je odsouzena
k třiceti ranám pěstmi.
Parlament hlasuje,menšina vítězí,
president mezi lid nevychází,
řezníci poráží krávy březí,
sedláci do řeky zrní hází.
Na pohřbu lidé se válejí smíchy,
takovou normu mají přec dánu,
kněží hlásají:Páchejte hříchy!

Vítejte v Absurdistánu!
Autor Bakchus, 07.03.2013
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Truckle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí