rabattable...

rabattable...

Anotace: ...

když se objevuješ
tak mne zaplavuje
rozptýlené podvečerní světlo
které přichází jako ty
z kosočtverečného okna
s jantarovými skly
zalitými olovem
smíšené září lampy
se zeleným stínítkem
ve tvaru kostelní báně
bělostný světelný ovál
před tebou padá na kolena
zatímco zbytek místa ponechává
v opalizujícím šeru...

ty ovšem netlumíš
ale zažehuješ barvy
mé vnitřní malby
dělené do částí
nehmatatelně hříšná
melancholicky smyslná...

milá Roenabi
vyvoláváš nepokoj
i třpytná zdání
co tě obklopují jako člověka
který hodlá obrátit svět
vzhůru nohama...

v tu chvíli si uvědomuji
tout se tient
všechno do sebe zapadá...
Autor enigman, 07.03.2013
Přečteno 310x
Tipy 16
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radhuza, Joe Vai, chci_uverit, střelkyně1, Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

suprová:-)
RM.

08.03.2013 06:48:32 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí