hvězdná

hvězdná

Anotace: ...

Chtěl bych letět tam, kde hvězdy se třpytí

pohlédnout na všechno co skrývají

dozvědět se každé tajemství

dozvědět se to o čem sníš

 

prohlédnout ztracené vzpomínky

urovnat si rozbouřené myšlenky

vzít tě úplně do mého světa

nic už by pak před náma nebylo veta

 

i když každý jinde třeba budem

budem spojení krvavým poutem

oba jak vítr jsme

pokud ho chceš chytit, mezi prsty ti proklouzne

jinak je všude okolo tebe

a svým chladem tě rád obejme

Autor seh, 07.03.2013
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, LadyElis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí