Rybníček u nás doma.

Rybníček u nás doma.

Anotace: ...

Sbírka: Severní vítr

Na rybníčku zrcadlo
s vrásčitou tváří,
měsíc v odrazu o vodu
pitvorně září,
vrba na břehu
smutně větve sklání,
stín tvoří na hladině
temné skvrny zdání.
Celistvou plochu rákosí ruší,
kapr,když vyskočit z vody zkusí,
vytváří mnoho kruhů.
Rybníček plodí duhu,
byl pro závlahu stvořen,
doprostřed krajiny vložen,
nevnímá,jak letí čas.
Krásné pocity budí v nás
tou nádhernou scenérií.
Budu navždy vzpomínat
s nostalgií.
Autor Bakchus, 09.03.2013
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí