NIC KDE JE VŠECHNO

NIC KDE JE VŠECHNO

Anotace: ...

Jsem ticho nebo ticho jsi ty?
Milion proti jednomu 
A mezi námi jen papírová zeď.
Tak co tedy jsme?
Žiješ svobodně ve své kleci
Volnost s rukama v poutech
Géniové bez myšlení
Tak dýchej a plať!
Všichni a nikdo, nikdo proti všem
Utrhli křídla, tak leť!
Jsem v pekle uprostřed ráje
Měj strach, oni ví..
Pálí vodou a mrazí ohněm
Alenko, hledáš říši divů
Vítej, trocha špíny vládne všem.
Zapomněli mít strach
Ukradli hlas, zahodili klíč
Máš vše a v druhé kapse nic
Přijdou, kradou a jdou
Bez hrdosti velikosti není
Tak přijde velbloud a umřeme mladí
Zmizíme v plamenech
a čas vezme prach
a čas vezme prach
Autor RonnieEl, 10.03.2013
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Metcheque, Jozef Bojanovský, Lioness, Akrij8, Sinuhet, Miriska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes jsem si dělal poznámky kolem špíny tohoto světa a uvidím co mi z toho vznikne.Tvá báseň se mi líbí.

29.05.2013 17:53:27 | Jozef Bojanovský

all the iron turn to rust all the proud men turn to dust

11.03.2013 16:47:27 | CCGREE

Moc krásné :o)

11.03.2013 00:03:24 | Akrij8

to se mi líbilo *

10.03.2013 21:03:45 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí