Hudba

Hudba

Anotace: Co je to vlastně hudba?

Co je to hudba?

Je to píseň, kterou zpívá vítr.

 

Co je to píseň?

Píseň je melodie, kterou si broukáš, když usínáš.

 

Co je to melodie?

Jsou to tóny, které zpívá Tvé srdce.

 

Co je to tón?

Tón Ti vyjde z otevřených úst společně s dechem.

 

 

Co je to hudba?

Je to něco, co má rytmus.

 

Co je to rytmus?

Rytmus je tlukot Tvého srdce….

 

 

Slyšíš?

Hudba je v každém z nás.

 

 

My jsme hudba!

 

Autor Ravensberg, 10.03.2013
Přečteno 618x
Tipy 5
Poslední tipující: Monversol, Isquieasuus, Nergal, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hudba byla, je a bude jediný dokonalý vynález lidstva...

19.08.2013 13:20:16 | Monversol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí