Sbohem!!!

Sbohem!!!

Anotace: ...

Stojíš tu nahá,studu nemaje,
já Tě však nechci,
jdi do háje!
Pravděpodobnost návratu
se rovná zázraku,
nepomůžou prosby,ba ani pláč,
nemusíš děkovat,však není zač.
Pohár je prázdný,víno vylité,
co bylo krásné,navždy rozbité.
Vyschnul pramen vášní,
hlava je prázdná,
nepřijde Ti zvláštní,
že máš mě za blázna?
Náš vztah jsem ukončil,
pochop to konečně,
stojíš tu a pláčeš?
Zbytečně!
Autor Bakchus, 11.03.2013
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí