=Březnová

=Březnová

Anotace: sice loňská,ale nevadí

~~~~~~
Březen
*~~*~~*
Březnové slunce
jen něžně pohladí,
sice se mračí no,nevadí,
ten mrak pak dál si odpluje
slunce se trochu víc
usměje.
Všechno se zvolna rozpučilo
i hlavičky kočiček
vystrčilo
jakoby jen mňoukly
a odkvetly si
včely ty po zimě
pyl daly si.

A jarní počasí prý se snaží
co březen nestačí
to potom duben vaří,
zima ta nás ještě vystrašila
brzy si říkáme
„jaká jsi byla“?
Dnes jaro ji zahnalo,
odpočni si
zase až v zimě mrznout musí
tak si teď zimo oddychni
..já jaro rozkvetu
a ty?
Třeba si kýchni.
Pak budeš zimo ukýchaná
protože
jaro to na tisíc vůní má.

*Pčik a pčik*
zima si půjčí jeden mrak
jako kapesník..

~~~***~~~***~~~


Autor Květka Š., 11.03.2013
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, Jarka, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí