Druhé já...

Druhé já...

Anotace: ...o mně..? o Tobě..? ... svět se stále točí a život jde dál ...

Šel kolem člověk,
snad chápat Tě chtěl,
pofoukal bolístku,
kterou jsi měl.

Byl sladkou nadějí
v Tvůj smutný čas -
- kouzla se stávají,
řekl sis zas.

Otevřel duši Tvou
milými gesty,
dal jsi mu důvěru,
pocítil štěstí.

Znovu Ti narostla
vysněná křídla,
vznášel ses vysoko -
- i já Tě shlídla.

Však dlouhé nebylo
nabyté štěstí,
kouzlo se ztratilo,
zatínáš pěsti.

Zmizel zas kamsi
a nechal Tě stát
uprostřed cesty
ten, kdo Tě měl rád.

Zas lížeš si rány
a nevíš, jak dál,
vracíš se na cestu,
kdes prve stál.

Snad potká Tě další,
kdo pofouká bolístku
a pár krásných chvil
zas bude Ti nablízku...
Autor glifada, 28.02.2005
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí