Nebudu plakat

Nebudu plakat

Anotace: Už ne...

Nebudu plakat, až odejdeš
a vrátka přede mnou na tisíc západů zavřeš.
Nesklomín se a nebudu prosit,
vždyť ty nestojíš za ten pocit.

Máš rozmar tak běž a nechť Tě nezkouší jak mě,
přeji Ti a zabij mě...
Na hrob mi kvítí dones a nechoď sám,
víš, co vítr odnes, nenajdeš...tak vstaň!

Chtěl bys, vidět mne v hlubinách moře,
kde žal se utápí s tmou,
kam se ten pán s láskou poděl?
Snad nenašel cestu falešnou.

Už nebudu plakat, abys mne viděl na kolenou,
dej mi sílu a já budu Tvou.
Fajn, tak jo, tak pojď a per se!
Ne, už ne! Živote...ahoj!

Probouzím se ze sna, snad ruce mne hladí,
kvítek s mou postelí ladí.
Tys dal mi šanci a vzdal mi holt,
přijímám a vyzývým Tě na souboj.

Už nebudu plakat...
Autor meggen, 17.01.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usměj se, vždyť je tu krásně, slunce svítí, píšeš básně. Není vždy jen potěšení, všechno však se časem mění. Už jsi prošla velkou tmou, vítej zpátky a buď svou. A báseň? Že by třeba veselou..?

18.02.2007 10:06:00 | Orbis

Per se a nechtěj smrt. Žádný za to nestojí. Pěkná

17.01.2007 20:09:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí