Nedokonalý

Nedokonalý

Anotace: ...

Přemýšlím.
O čem?To jistě vím.
O životě.
Nejsem sice jako kůl v plotě,
přesto nevím,co s ním.
Co jsem udělat mohl
a neudělal,
když jsem něco znal,
proč znovu jsem se ptal?
Proč jsem jinou ženu nepotkal?
Mnoho otázek,
odpověď čekám.

Přišlo mi na mysl,
svůj život si nechám
takový,jaký žiji.
Nad svými omyly
si ruce myji.
Snad mě na konci
čeká spása,
vždyť v nedokonalosti
se ukrývá krása.
Autor Bakchus, 14.03.2013
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jest a kdo to vzdal, nemá nic.

14.03.2013 22:06:17 | vkl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí