ZŘETELNĚ MLČÍ,...A V TICHU CHLADNE!!!

ZŘETELNĚ MLČÍ,...A V TICHU CHLADNE!!!

Anotace: ...zřetelné,vzdálené -a běda,tolik chladné!"G.G.BYRON

Nemůžu spát,jen paprsek v kráse
loví myšlenku v prožitém čase
kde potkáš spousty známých
na nočních pustinách,
v nočních zahradách
to jako včera když sám sobě nesu
to tělo v paprscích,nepoznanou krásu
myšlenka světa,jen z člověka když chřadne
"Zřetelně mlčí,...a v tichu Chladne!!!.."
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.03.2013
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., Hazentla, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí