..

..

Anotace: ..

Umírám, žiji, jsem a nejsem
život můj už je zatracen.
Zlo a dobro přece jen jsem obojí
  pořád ke zlu provokován jsem.

Zloduchem dobra ďáblem-andělem

nevidíš si to svým pohledem.

cestu mou nevidíš je skryta ve stínech
jen tobě snad
chtěl bych ji ukázat

vzácné i všední jsou společné chvíle
promlouváš ve mně , ať spím nebo bdím
však čím dál jsi, tím víc tě postrádám
proto  tě sám
nikdy neopustím

Autor seh, 18.03.2013
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, LadyElis, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle se mi hodně, hodně líbí

06.04.2013 21:35:49 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí