Beznávratná

Beznávratná

Anotace: Někdy se člověk musí vrátit, i když nemá kam.

Nad hlavou se mihotá polární záře,
ty nastavuješ jako vždy stativ,
a opět ten mrak okolo tvé tváře,
jako by ses nechtěla nikdy vrátit.

Zamilovaná do nekonečné pustiny,
jsi jak součástí přírody,
nevzrušují tě šelem hostiny,
ani odlesky arktické vody.

Ty už se necítíš být hostem,
ty už jsi zde zdomácněla,
nevidíš své lidi za mostem,
tvá láska víc už neuměla.

Já se však musím vrátit,
ač nemám kam a ani za kým,
Přec nechci zde život ztratit,
chci hledat lásku, to já vím.

Ale kde… ?
Autor Tomikk, 18.03.2013
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, Květka Š., Tesk, Kikulinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nehledej, najde si tě sama.. ;)

18.03.2013 18:08:38 | Krávolína

Jó, vlk taky sliboval :-)

19.03.2013 13:23:05 | Tomikk

je to naprosto úúžasné..

18.03.2013 16:08:13 | Kikulinka

Děkuju moc. Jen v rychlosti zachycený pocit :-)

18.03.2013 17:02:47 | Tomikk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí