Zásilka

Zásilka

Anotace: -

Chtěl bych jít do nebíčka
Dneska, děsně moc …
A zítra se budeme spolu smát
Až budou ze stromů padat
Na zem květiny
Na hippies nemáme
Jdeme jim ve stopách

Chtěl jsi jít do nebe
A moje příběhy
Říkají pravdu
Prosím, buď opatrný
Já nejsem vrah
Já jen píšu
A já se jen obyčejně bojím
A obyčejně vím
Že tohle dopadne tak
Jak rozhodně nechci
Nechte mě zemřít dřív
Než se to stane
A pak mi do pekla
Pošlete jeho srdce
Protože mě zachránilo
Z umělé krásy
A já na minutu
Milovala jako by každý
Jednou chtěl milovat.
Autor Aaliyan, 18.03.2013
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, Miriska, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí