Příteli

Příteli

Anotace: Pro Jitku

Můj příteli, musím ti dnes říci, nebo nikdy

Jak moc jsem ji miloval

Jak moc mi chybí

 

Můj příteli ty víš, co pro mě stále znamená

Jak moc se trápím

Jak moc mě zradila

 

Můj příteli poraď, jak dětem nelhát

Jak moc se mámě stýská, snad

Jak moc ráda by se k nim vrátila

 

Ó můj bývalý příteli řekni jí vše

Až otevřeš dveře a přiběhne tě políbit

 

Já vím, tak to dělávala

Řekni jí, že mi chybíte

oba

Ty i můj život

Ona

 

Autor pupopony, 22.03.2013
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: drew, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí