Nikdo doma

Nikdo doma

Anotace: Nikdo doma

Vlastním počítač a mám elektrické světlo,
mám anténu, rádio a kytaru.
Dostal jsem postel, skříň a něco, co kvetlo,
květinku lásky a nezmaru.

Ale když vytočím číslo, kterés mi řekla,
nebude nikdo doma.

Mám oči, nos, ústa a hlavu,
dokonce mozek, játra a ledviny.
Máma mi dala ruce a nohy, díky kterým plavu,
však jsou delší než ty matčiny.

Ale když napíšu na adresu, kterous mi dala
nebude nikdo doma.

Mám myšlenky, nápady a slova,
budu tedy psáti znova a znova,
dokud se neobjevíš přede dvěřma a
nezeptáš se: "Je někdo doma?".

Autor Percles, 22.03.2013
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Eumaios, Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápad je špicovní, bohužel o zpracování se to napsat nedá. Za trochu mordování mozku by to stálo.

22.03.2013 21:48:50 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí