Trýzeň

Trýzeň

Anotace: ...

Uprostřed ostrých kamenů,
trní a střepin
spočívá má duše.
Čeká v mrazu i žáru,
cítí se mokrosuše.

Roztříštěná na kusy,
rozmetaná mocným úderem,
krčí se vystrašená,
bezmocná,nemocná
za bludným kamenem.

Co s tím?

Vražený klín
do mého nitra,
osamocená jitra,
hlad po hostině,
krajiny nehostinné.
Všudypřítomný stín.

Nikdo netuší,
kde balzám na duši,
láska bolest nahradí.
Orkán utichne,
spící procitne...

i slovo leckdy pohladí,
uhasí žízeň
utiší trýzeň
Autor Bakchus, 23.03.2013
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucisska, aravara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic nevyřešíš - tím svým splínem...
Zkus vyrazit klín jiným klínem!

(a nemusí být ani oholený (:-D ...) Na zdraví!

23.03.2013 09:49:48 | aravara

Vše vyzkoušeno,nic nefunguje!Potažmo,zmíněný klín hrůzu nahání,jsem jej nabažen,hledám jiný způsob vyrážení!!!

23.03.2013 14:16:51 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí