=Bouřka?

=Bouřka?

Anotace: no ano,občas nebe bouří...

 

~Proč někdy?~

~~~~~~~

~~~B~O~U~Ř~K~A~~~

 Proč se nebe někdy zlobí?

 Proč oblohu blesky zdobí?

 Tak honem domů pod peřinu

 a zaspat nebes kocovinu.

To se dá hned do pláče

 prý chtělo jen péct koláče,

 teď ve šlehači šlehá sníh

 do koláčků kroupových.

 

Jedním bleskem oznámí

 že nás brzy nakrmí,

 tím kroupovým zázrakem

 co šlehá tam,nad mrakem.

Že nebe není lakomec

 než by někdo řekl „švec“,

 spustí na nás koláče.

 No jo.A teď nám je do pláče.

 

Ty koláčky nikdo nechce

 tak už na ně posviť,slunce,

 k jídlu se nám nehodí

 nejsou třeba zásoby.

Nebe už se dozlobilo

 blesky na nás nehrozilo

 slunce,vítr všechno suší

 i ty louže pod moruší.

~~~

 A v moruši,on to ví

 zas bourec motá hedvábí…

 

~~~A~~Z~A~S~E~~J~E~~P~Ě~K~N~Ě~~~

Autor Květka Š., 23.03.2013
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Linzerka, Doradan, Isquieasuus, Psavec, Bakchus, KaterinaKoudelova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí