Jen křídla vzdálených světu

Jen křídla vzdálených světu

Anotace: křídla světu

Najdi správná slova
možná je spláchni
nebo vyslov je znova
v duši si zhasni
nemůžeš se poslouchat
přesto ale věříš
je v tobě chlad
věčná potíš
naděje nezná
když se potom schová
odletí jak motýl v pustině
když po poslední hostině
jak Blázen se myšlenka chová
ze tvé nepopsané naděje
hloupost se ukrajuje
trochu něhy z lahve citu
Jen Křídla Vzdálených Světu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.03.2013
Přečteno 283x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí