Milenec

Milenec

Anotace: Tomu se,holky,vyhýbejte!!!

Mozkomíšní mok
mi za poslední rok
vyschnul
Mám zadřené závity
a ciferník rozbitý
jak jsi mne vášnivě
tisknul...
hrdlo
Jsem asi pořádné trdlo,
když nepochopím,
co vlastně chceš
Hladím tvou pleš
kde neudrží se ani veš
zatímco se cpeš
a vymýšlím,
čím tě navnadit
aby jsi mě chtěl pohladit,
což jsi již jednou udělal,
dokonce i za ruku mě vzal
na tvář políbil
a tvrdě miloval
Čekám na tvou něhu,
venku trocha sněhu,
nejspíš tě podchladil.
Jsi ten,který souloží
na břicho sémě odloží
z panické hrůzy z dětí.
Neschopnost jsi v klad doladil,
ne milenec,jsi prokletí!
Autor Lucisska, 23.03.2013
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tihle plešatí někdy i steroidový medvídci jsou nejhorší

23.03.2013 19:35:16 | Morgenstern

Plešatí jsou náruživí,ale nevěrní!

25.03.2013 15:57:24 | Lucisska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí