=Střevíce

=Střevíce

Anotace: vyzují a bosé tancují...

 

~Při svitu měsíce~

 ......................

~~~~~~~~~~~~~~~

Při svitu měsíce

děvčata  vyzují střevíce

při zvuku houslí bosé tancují

a tím  chlapce provokují.

Ti se z těch děvčat zblázní asi

holky si načechrají 

své dlouhé vlasy

hned je tolik krásy kolem

jen tak se protančí

žitným polem.

 

Jsou jako víly z pohádky

u pole si plané růže

natrhají

a do vlasů je zaplétají,

 měsíc vytřese hvězdný prach

co našel na hvězdách

potom se všechny hvězdy diví

jak se ty holky vlní.

Mládenci jen vzdychnou,ách

z děvčat by zlíbali

hvězdný prach,

ty se však honem zatočily

do růžových poupat vyskočily

ty je růžemi navoní

krásky se růžím ukloní.

 

Ten stříbrný hvězdný prach

nechaly do poupat

dopadat,

vánek pak odfoukl zbytek

do všech malých

i větších kytek. 

Teď jsme jen vaše,

mládenci

v životě,lásce i tanci.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

......................

~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 24.03.2013
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, Doradan, Miriska, Joe Vai, poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí