Ve střídmosti našich těl

Ve střídmosti našich těl

Anotace: Ve střídmosti našich těl

Ve střídmosti našich těl
nezvyknem si na úděl,
úděl našich myslí
nikdo nevymyslí
jak mít, co by zrovna chtěl.

A tak ptám se zas a zas
na co čekat na úraz
proč nežijem šťastni
potom šeptnem zhasni
zlomíme si láskou vaz.

Není třeba tak se bát
není třeba žalovat
život je jen jeden
stejně ho nesvedem
brát ho vážně - jenom tak..
Autor klajusenka, 24.03.2013
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí