Upadá

Upadá

Anotace: 13.3. 2012

Ona vzdává
boj o svá práva,
upadá ve svých hodnotách,
pomalu se mění v prach.
Ona má strach,
ve svých hrách
není už přesvědčivá,
hrůzu z lidí mívá...
Mění se a uzavírá,
sama v sobě náhle zmírá.
Již to není bojovnice,
jen před lidmi uprchlice.
Bojí se a straní,
srdce padá jí z dlaní.
Pomozte jí, zachraňte!
A v lásce jí nebraňte!
Autor Terra130, 24.03.2013
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Morgenstern, Loveless, Bakchus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no...pěkné...zaujalo.
RM.

24.03.2013 22:00:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí