=Pleš

=Pleš

Anotace: a básnička z archívu...

*******
Kdysi jsem tě česávala
dnes už není co,
tvé kadeře milovala
jako....nevím co.
Teď jen plešku naleštím ti
třeba sidolem,
hlava se ti pěkně blyští
jsi vidět až za rohem.

Rádiovku nenos v létě
tím nic nespravíš,
s pleší nejsi sám na světě
to ty dobře víš.
Vždyť takové holé hlavy
to je módní hit,
tak nevymýšlej co by,kdyby
a módou se řiď.

Copak drahá vypadám
že z té pleše radost mám?
Jen mě trochu potěší
že za šampón se ušetří.

Jo,jo,...
,,,

Autor Květka Š., 26.03.2013
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Linzerka, Doradan, Jiná, Robin Marnolli, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:-)

26.03.2013 20:44:29 | Robin Marnolli

skvělá archivní:))

26.03.2013 14:17:02 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí