Mlžný měsíc

Mlžný měsíc

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=4ih186wsbc8&list=FLwufBBHPo_LFnkGCbxKGh3w

Za mlhou měsíc,

schován pod pelestí postele,

kde ty a já,

schovali jsme naděje.

 

Stříbrné nitě,

propletli nám životy,

srdce by se radovalo,

jenže je svázáno řetězy.

 

Z okna proniká chlad,

dere se pod kůži,

naivním lidem,

kterým nemohu pomoci.

 

A husí kůže z pohledu do tmy,

z vize nejasné budoucnosti,

která nám šlape po nocích,

a dostává mizerně zaplaceno.

 

Smuteční ódy,

v dálce od lesa zní,

vlci si vypráví,

o dívce spanilé.

 

Stačilo by jen málo,

pro úsměv upřímný,

měsíc bez mlhy,

...se jen tak neobjeví.

 

Autor Kirsten, 27.03.2013
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Delven, Akrij8, Joe Vai, Miriska, zamotán v nedospělosti, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané...jsem zvědav, kdy bude něco, kde už bude trochu svítat;-)

27.03.2013 06:47:50 | Robin Marnolli

svítá trošku ve všech dílech:) určitě jo... jen to má ponurý nádech, sama se neumím radovat předčasně=))

27.03.2013 22:45:53 | Kirsten

o.k.;-)

27.03.2013 22:47:36 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí