Čas ...

Čas ...

Anotace: Ať si přejeme sebevíc zastavit čas, vždy utíká dál a dál. Poror, ať vám neproteče mezi prsty...

Směješ se na mě,
Díváš se mi do očí –
Právě teď.

Proč není přítomnost věčná???

Protože by nebyla minulost ani budoucnost.

Minulost –
Vzpomínky na to,
Jak ses mi díval do očí,
Smál se na mě.
A učil mě,
Jak mít rád…

Budoucnost –
Doufat,
Že to nebylo naposled…
Autor Poupi, 18.01.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jasně a proto si ji musíme vážit a vychutnávat, jako by byla naše poslední ...

20.01.2007 21:45:00 | Poupi

Kašdá sekunda je naposled...a poprvé...

18.01.2007 11:58:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí