Antika

Antika

Anotace: Jó,když se baba shlédne v bájných časech....

Tvé schůzky s Diem,
(či s jeho pyjem?)
rum a svařák,super mix,
s Chárónem po řece Styx,
Medeino proroctví,
Herkulovo otroctví,
Apollonův schodek,
pár dvojitých vodek
a Antika opět vítězí.

Prométheovi řetězy,
Paris a jeho soud,
čekám,já bloud,
že u dveří zazvoníš,
můj byt ambrou provoníš,
lásky hrám mě vybídneš,
své tělo nabídneš.

Bohužel!

Olympský zvon se rozezněl
a opět se ztrácíš v oblacích,
ve starobylých zázracích
s Fénixem,či Pegasem.
Zahráváš si s nadčasem
a přítomnost ti nedochází.
S Argonauty moře hází,
řešíš život v baru,
v Sisyfovském zmaru.

Nevážíš si svého daru,
býti ženou,
k lásce odsouzenou.
Gejšou,konkubínou,
mám si hledat jinou?
Tak vezmi věc prakticky,
miluji tě anticky....
navždycky
Autor Bakchus, 28.03.2013
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Descardea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi konec :-)

28.03.2013 09:11:15 | Descardea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí