Psí jaro

Psí jaro

Anotace: Hřebíček do rakve...

Jsem jarní neposlušné štěně.
Neumím jednat ukázněně
a všechno dělám obráceně
než lidi mají ve zvyku.

Jsem štěně, které nemá pána
a neví co je pádná rána
co vychovává, schvalována
každičkým, kdo chce ovládat.

Jsem sestra toho kůzlátka
jemuž je život pohádka
a nedohlídne na jatka.
Není proč tropit paniku.

Jsem jarní kůzle, neposedné
nevychované, sebestředné,
na hřbitov chodím jenom ve dne,
ač ostatní tam táhnou spát.

Já však se děsím, kdybych snad
se v noci sama měla bát
a zuby strach svůj drkotat
při zatloukání hřebíků.
Autor Descardea, 28.03.2013
Přečteno 1309x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Metcheque, Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí