Slova v tichém lese

Slova v tichém lese

Anotace: /Věnovano B.Hrabalovi/

Na cestě k hájence,kolem pramenu
poslední lahvový je ve spíži
když zastaví se na kus řeči
ty věty do stromu co tiší
ty malé bolesti a smutky
vstupuje vrátky
někam se ztrácí
ty své obyčejné Postřižiny
na cestě k nádraží
jazyk se oblaží
kočky zaplaší
sluneční stíny
že dál se nese
jeho slova
v tichém lese
svého anglického krále...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.03.2013
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Květka Š., Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí