Šuplíkovka

Šuplíkovka

Anotace: ...když jsem se marně snažil najít dno šuplíku...

Rozpuštěný vlasy asi
očekáváš lepší časy
vody v řekách zvolna plynou
život odtéká
vteřinu za vteřinou

Počítám, proč ty tam
kam já jdeš
dlouhý krok a krátký nohy
má lež
a naše dráhy se těsně minou
marný jsou snahy
vteřinu za vteřinou

Už toho bylo mnoho
na jednoho
teď usínáš v náručí
bůhví koho
až ranní sprcha z tebe smyje vinu
čas stále prchá
vteřinou za vteřinu

Tak jsem ze zoufalství napsal Bohu
odpověď zněla:
Já ti nepomohu!
když láska chybí co dalšího zbývá
já stojím ve středu
a ty jsi síla odstředivá
Autor 666.yorick, 28.03.2013
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Miriska, vkl, Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna z těch lepších básní na podobné téma :-)

29.03.2013 11:36:13 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí