Sobci

Sobci

Anotace: sobeckost se vkrádá mezi nás čím dál víc ...

Ten kdo neváží si sebe,

nemůže si vážit ani tebe,

v této době nikdo nikoho si neváží,

povaha člověka se dělí pomocí vizáží.

 

Ten kdo nemá prachy,

nemá nic,

kdo má dobré srdce,

nemá o nic víc.

 

Mysli už jen na své dobro,

přej sobě a bude ti přáno,

všichni se tím řídí skoro,

dej sobě a bude ti dáno.

 

Dej si však pozor,

 jedno brzké ráno,

budeš mít ode mě,

v botě nasráno.

Autor majdik 2, 28.03.2013
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D to je to dobrý srdíčko

28.03.2013 20:22:12 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí