K ránu

K ránu

Anotace: ještě nedodělaná

Když se dotykas mych snu
až k ránu
srdce mi bije rychleji
barvité přísliby
nekonečna
nemám strach z pádu
a náhle nějak mizí
poloviční viny
i skryté
pochyby
...
jsem o krok blíž
k ránu
kdy budu tě milovat
o moc víc než včera
ve víru tance
s mým blyštivým svědomím
vyslečena
kdy nechci si už na nic hrát
a všechno brát
pomalu
když k ránu
poslední hvězda zhasíná
...
Nechci se dívat na to
jak jsi sám
už dávno mému srdci nejsi
cizí
jsem Ti blíž než tehdy
to ti přísahám
všechny mé pochyby
v brzkém ránu mizí
...
Autor TedelyBear, 28.03.2013
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná nedodělaná, i tak pěkná :)

28.03.2013 22:15:17 | Lioness

Dekuji :)

29.03.2013 04:54:06 | TedelyBear

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí