Tím to nekončí ...

Tím to nekončí ...

Anotace: za 10 týdnu se vdávám...chci aby vedel co pro me znamena

Nemám strach
žádné pochyby
se ve mě nevznítí
každý den
jsem na tebe čekala
a naše sliby
budou napořád
nemám strach
protože vím
že už víc
Tě nemužu milovat
...
Nenechám si vzít nic
co stojí přede mnou
vede mě k tomu
každý nadech
každá hodina
každý kruček
kterým jsme si blíž
až mě mrazí v zádech
než řekneme "Ano"
a tím to
určitě nekončí
...
tím to všechno
teprve začíná
...
Autor TedelyBear, 29.03.2013
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, KaterinaKoudelova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo, takhle bych si to taky představoval.

02.04.2013 14:50:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí