Existence

Existence

Anotace: Proud myšlenek mého já zanesených do rýmů. Trošku o mě a trošku o mých nejbližších.:)

Existence

Já jako malý kluk lehkostí bytí jsem se potloukal
i když časem jsem se několikrát zalykal,
Jsem chlap, který stále hledá, ale v nitru ví co chce.
Nedokáže uchopit to správné lano a jít, jít tam kam ho život vede.
Měl směřovat k humanitě a při tom to racionálně nejde.

 

K pomoci bližnímu směřuje tak dlouho, že mu to připadá jako věčnost a pořád stejně.
Stačí to nebo nestačí? Na to je otázka moc krátká,
spíše se bojí, aby se mu nezavřela vrátka.
Na zemi pevně stojí, však to od lidí dobře zná.
Rodina a kamarádi ho rádi podrží, nebo se mu to jen zdá?

 

Nevěří v Boha, ale určitě věří v něco,
bojí se stále toho, čeho se bál když byl malé děcko.
Nechá si poradit, ale jen když chce. Má tvrdou hlavu, ale srdce ze zlata,
byl by rád kdyby se k němu obrátila ta, která by mu zašila kaťata.
A pochmurnou duši,
která nikomu nesluší.

 

Ve společnosti králem bývá,
Ale, když se to tam trochu hýbá.
Je to Homo společenský
a hlavně miluje ženský.

 

Ze svých tajů si rád dělá přednosti,
Ví, že má často ještě rezervy
a sakra velké možnosti.
Nikdy v životě nepůsobil jako Cassanova,
tak proč by to nezkoušel znova a znova.

 

Láska prý prochází žaludkem.
Tak proč to jednou nezkusit dobrým skutkem.

Autor jyardak, 29.03.2013
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí