Abeceda

Abeceda

Anotace: dalo by se říct, že další Britská...

vypsala sem ti na záda
celou abecedu
odshora dolů
a špatně udělaný laté bylo to nejlepší, co sem kdy pila

pustila sem ti Divoký děti
a tys kejval, že úžasný
já se cejtila kompletní

že nechceš bejt jen další z tisíce
a přitom si
ten jedinej

nestačí
poplácat mi záda a jít
na další pivo

jde o to
rozsvítit se
a mluvit rychle

de o polibky
žhavejch plotýnek

de o drobný
v tvojí kapse

de o tvoje starostlivý oči a moje zničený nehty

nechceš bejt další z tisíce
a přitom si
to jediný písmeno abecedy
na mejch prstech
Autor Metal Lady, 30.03.2013
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí