Rána

Rána

Anotace: Neznám nikoho kdo by neměl problém vstát ráno z postele. Ty rána jsou mnohdy rána od tyrana

Rána
Když se mi ráno nechce vstávat
svoje tělo nechám spát.
Všechny starosti nechám plavat
a snažím se v klidu vstát.

 

Hlava stále nefunguje,
ale nohy začínají jít.
Leč proč mi stále netankuje,
na jakou stranu mám se vydat a jít.

 

V tu chvíli se ve mně něco sevře
a vypadnu z bytu jak pominut
V hlavě mi šine: zamknul jsem dveře?
Zdá se mi že jsem odjinud.

 

Dole ty dveře zavřu dvoje,
abych měl svoji jistotu.
Stejně si ale říkám vole,
A jdu si koupit flákotu.

Autor jyardak, 31.03.2013
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí