Jarní

Jarní

Anotace: Freudovsko úsměvná

Jarní

Jaro na mě přichází,
ale zima stále je tu.
Proč mi ale nedochází,
jak dokončit větu.

 

Jedna dívka co je vedle,
probouzí mě k světu.
Ale ta co stojí dále nabízí mi cigaretu.
Třetí zase kamarádka, přichmuřuje oči.

 

Proč se ale všechny holky,

kolem mě jen točí.
Šel jsem ven
a potkal další,
ale ta vám byla řeknu.
Přišla blíže a já zjistil,
sahám ji jen k svetru.

 

Motá se mi hlava mnoho,
z té výšky a z toho.
Zjistím ale, že přichází
můj kamarád Otto.
Zachráněn jsem Bohu milý,
o ženských jen dobře.
Otta ale na mě křičí „Budem balit. Bobře“

Autor jyardak, 01.04.2013
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí