Hledám

Hledám

Anotace: Bloudím a hledám.. Pokus o volný verš.

Hledám v nebi ďábla,
květy v zemi černé,
slunce v noci chybí,
ve dne mizí sny mé.

Hledám boha příčin,
cesty z minulosti,
v loni, letos, za rok
listí opět padá.

Hledám píseň osudu,
kroky v době další,
v noci pláče nebe,
zítra už je jasně.

Hledám moře naděje,
hledám zhoubné bouře,
hledám kvítí lásky,
hledám oči šťastné.

Hledám cestu svoji..
Autor Maneo, 02.04.2013
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí